top of page

Over mij

Hallo, ik ben Saeunn Brynjolfsdottir

Ik ben opgegroeid in een land met indrukwekkende landschappen en een bijzondere natuur. Oorspronkelijk kom ik uit IJsland, vandaar mijn naam. Een land met volksverhalen over elven en trollen en waar ik als kind speelde in velden van 'lava' in de lichte zomernachten waar geen eind aan leek te komen. Het gevoel een te zijn met de natuur en de kwetsbaarheid daarvan te ervaren draag ik met mij mee.

Saeunn links

Masseren is altijd mijn passie geweest. Na 25 jaar werkzaam te zijn geweest als ambulante hulpverlener voelde alles in mij 'het roer mag om'. Lichaamsgerichte benadering kwam op mijn pad. Het raakte mij en het nodigde mij uit om stil te staan bij mezelf. Mijn reis begon, bewustwording , luisteren naar mijn lijf, gedachten, verlangen, behoeftes, terug naar eigen oorsprong.  Ik ontdekte  mijzelf opnieuw, mijn eigen zachtheid, mogen voelen dat ik  goed ben zoals ik ben met alles in mijzelf Dat ik niet perfect hoef te zijn en dat ik daar ook niet naar hoef te streven.

saeunn

Mijn zoektocht bracht mij naar Holos waar ik de 4 jarige HBO opleiding tot holistisch massagetherapeut heb gevolg

Verbondenheid met mezelf en met anderen, zonder oordeel,  met respectvol contact en positiviteit laat mijn hart sneller kloppen. Het voelt iedere dag als een cadeau die ik met een grote glimlach mag uitpakken.

bottom of page